NIEUW! Leverancierspagina. Klik hier voor meer informatie

Releasenotes

Regels in calculatie omhoog en omlaag verplaatsen

In de calculatie kun je nu regels omhoog en omlaag verplaatsen. Aan de linkerkant zie je de knop met de drie strepen. Houd de knop ingedrukt en sleep de regel naar de gewenste plaats.

BTW automatisch op 21%

Bij het maken van een offerte of factuur wordt het btw-percentage nu automatisch op 21% gezet. Dit voorkomt dat er per ongeluk factuurregels aangemaakt worden zonder btw. 

Te plannen taken weer zichtbaar in de planning

taken verschijnen nu aan de rechterkant van de planningsweergave, behalve wanneer je de weergave ‘Laat tijden zien’ aan hebt staan. Je kunt de taken nu eenvoudiger in de planning van de gewenste medewerker slepen.

Opgelost:

  • bedrijfslogo was voor sommige mailprogramma’s te groot. Dit is nu aangepast; de afbeelding van het logo wordt zo geschaald dat er geen problemen meer optreden. 
  • Export relatie overzicht: soms waren er één of meerdere kolommen niet goed gevuld. Dit is nu opgelost en alles kan weer op de juiste manier geëxporteerd worden. 
  • In het overzicht van de planningsweergave ga je nu bij ‘vooruit bladeren’ naar de volgende dag in plaats van de volgende week. 
  • Planningsweergave algemeen: taken die onderdeel zijn van een offerte of afspraak zijn nu wel weer zichtbaar in de planning. 

Deel dit bericht: