Urenregistratie

Zo gaat die urenregistratie bijna vanzelf.

Je kunt al je uren lekker plannen, overzicht houden en je kunt dit ook nog eens gebruiken om mega makkelijk te factureren. Zo gaat die urenregistratie bijna vanzelf.

Jouw persoonlijke hulp

Urenregistratie op orde met James PRO

  • Inzicht in de productiviteit van jouw collega’s
  • Offertes beter kunnen bereken
  • Eenvoudig en geïntegreerd in de planning
  • Gemakkelijk heldere facturen maken met urenspecificatie

James pro

Hoe je uren te registeren?

Je moet de gewerkte uren altijd kunnen verantwoorden bij een inspectie van de Belastingdienst. Het is dus van belang om duidelijk in kaart te hebben hoeveel uren je hebt gewerkt en waar je die uren aan hebt besteed. Bewaar hierbij mogelijke offertes, facturen, afspraken die per e-mail zijn gemaakt en een overzicht van je kilometers/Ov-kaart.

Klinkt dit als veel werk? Gelukkig kan het ook makkelijker!

Vanuit de planning in James PRO kun je gemakkelijk een urenschatting aangeven per taak. Wanneer de taak voltooid is vul je de daadwerkelijk gebruikte uren in. Naast dat je precies ziet hoeveel uren er zijn besteed, kun je bijhouden of je wel genoeg uren calculeert. Merk je dat je steeds uitloopt op een bepaald project of een bepaalde taak? Dan moet je hier in je calculaties meer tijd voor rekenen.

Inzicht in productiviteit

Wanneer iedere collega goed bijhoudt wat hij of zij doet op een dag en hoelang er besteed wordt aan een bepaalde taak. Dan weet je direct of deze persoon declarabel genoeg is.

Zonder urenregistratie zou het gebrek aan declarabele uren veel te laat opgemerkt worden. Wat uiteindelijk resulteert in een lagere omzet. Met James PRO heb een goed overzicht van wat iedereen per dag doet en hoe iedereen zijn uren besteed.

Wil jij 14 dagen gratis uren registeren? Dat kan!