NIEUW! Leverancierspagina. Klik hier voor meer informatie

James PRO gebruiker Vermeulen & Vermeulen Reclame wint gouden FESPA award!

Vermeulen & Vermeulen Reclame heeft in 2020 de gouden FESPA award gewonnen in de categorie Carwrap. Dit een belangrijke, internationale prijs die iedere signmaker zou willen winnen. Dit jaar kwamen de deelnemers uit 27 verschillende landen. Vermeulen & Vermeulen Reclame heeft dit jaar de eerste prijs te pakken en in SignPro vertelt Marcel, de eigenaar en directeur, over zijn bedrijf en hoe James PRO hem helpt met effectief en inzichtelijk werken! 

Het winnende design

Bron: https://www.vermeulenreclame.nl/
Bron: https://www.vermeulenreclame.nl/

Deze Porsche 911 is volgens het juryrapport een uitbundig ontwerp waar veel technieken op een creatieve manier samengebracht worden op één auto. Het ontwerp is geïnspireerd op de achtbaan ‘Fenix’ van attractiepark Toverland. De opdracht kwam van een particulier die meedeed aan de Streetgasm Rally, waar hij ook de eerste prijs won! 

Marcel Vermeulen over James PRO 

Voor de nieuwste SignPro is Marcel geïnterviewd over zijn bedrijf en de FESPA award. Ook heeft hij James PRO benoemd als meewerkende software in zijn onderneming. Dit is wat hij over James PRO zegt: 

Onderdeel van een verbeterde aanpak is dat je zaken in detail vastlegt en het daarmee voor anderen inzichtelijk maakt. Sinds vier jaar werk ik met James PRO, hiermee kan ik bij de order al zaken vastleggen en dit inzichtelijk maken voor mijn collega’s. Elk gesprek met de klant wordt kort vastgelegd. Dit scheelt tijd wanneer je een telefoongesprek voert met verschillende vragen. Met James PRO hebt je direct alle informatie bij de hand. Naast dat we de klant goed kunnen bedienen, draagt James PRO bij aan efficiënter werken, minder fouten, een hogere klanttevredenheid en medewerkers die met plezier werken!  

Benieuwd naar het hele interview? Die lees je op de website van SignPro.  

Wil jij ook de voordelen van James PRO ervaren? 

James PRO heeft Marcel en zijn onderneming al veel gebracht. Wil jij ook de voordelen van James PRO ervaren? Dan kun je de software nu 14 dagen gratis uitproberen. Wil je direct aan de slag? Plan een digitale demo met een James Supporter, dan vertellen we middels een videocall alle ins en outs van James PRO.  

Deel dit bericht: