Projectmanagement

Van idee tot afronding; elk project een succes

Om een project goed uit te kunnen voeren is projectmanagement nodig. Vanaf het eerste idee tot aan de uitvoering en afronding. Met James PRO manage je het hele project eenvoudig en snel.

Jouw persoonlijke projectmanager

Hoe helpt James jou?

  • Altijd zicht op de status van een project
  • Briefing, offertes en facturatie allemaal in een tool
  • Urenverantwoording gekoppeld aan de geplande taken

James pro

Word een PRO in projectmanagement

Met een klik op de muis maak je een nieuw project aan. Dit kan onder een bestaande relatie of je maakt binnen een paar tellen een nieuwe relatie aan. Binnen het project maak je je offertes, plan je de afzonderlijke taken bij ieder teamlid en kun je een urenstaat bijhouden. Zo kan je snel schakelen als het project uit de uren dreigt te lopen!

Geef je project status

Een project kan je altijd een status geven. Zo is meteen duidelijk in welke fase een project zich bevindt. Staat het bijvoorbeeld nog even in de wacht, is het een lopend project óf kan het al gefactureerd worden? Je weet het in één oogopslag. Je kunt in het projectoverzicht makkelijk filteren op de status van projecten. Dat is wel zo makkelijk!

James PRO is ideaal voor iedereen die werkt op projectbasis én is eigenlijk perfect voor bedrijven de signbranche. Wist jij al dat deze software op de werkvloer is ontwikkeld? James PRO helpt je jouw projecten op tijd, binnen het budget en volgens afspraak op te leveren. Daar wordt toch iedereen gelukkig van?

Ontdekken of jij ook een PRO in projectmanagement kan worden?