Project
management

Van idee tot afronding; elk project een succes

Om een project goed uit te kunnen voeren is projectmanagement nodig. Vanaf het eerste idee tot aan de uitvoering en afronding. Met James PRO manage je het hele project eenvoudig en snel.

“Those who plan do better than those who do not plan, even though they rarely stick to their plan.”

- Winston Churchill

projectmanagement met james pro

Hoe helpt James jou?

  • Altijd zicht op de status van een project
  • Briefing, offertes en facturatie allemaal in een tool
  • Urenverantwoording gekoppeld aan de geplande taken

Word een PRO in projectmanagement

Met een klik op de muis maak je een nieuw project aan. Onder een bestaande relatie, of je maakt binnen een paar tellen een nieuwe relatie aan. Binnen het project maak je je offertes, plan je de afzonderlijke taken bij ieder teamlid en kan je een urenstaat bijhouden. Zo kan je snel schakelen als het project erg uit gaat lopen.

Een project kan je altijd een status geven. Zo is meteen duidelijk in welke fase een project zich bevindt. Staat het bijvoorbeeld nog even in de wacht? Is het een lopend project? Of kan het al gefactureerd worden? Je weet het in een oogopslag. Je kan bovendien makkelijk filteren op de status of bijvoorbeeld tags die je toevoegt aan een project.

James PRO is ideaal voor iedereen die werkt op projectbasis. Deze business software helpt je jouw projecten op tijd, binnen het budget en volgens afspraak op te leveren. En daar wordt toch iedereen gelukkig van!