NIEUW! Leverancierspagina. Klik hier voor meer informatie

Planning maken

Aan de basis van elk succesvol project staat een goede planning

Je zal de belangrijke mijlpalen in je project moeten plannen. En laat dat nou heel eenvoudig kunnen met James PRO!

Jouw persoonlijke planner

Hoe helpt James jou bij het maken van de planning?

  • Plan taken in vanuit de offerte
  • Verschuif taken eenvoudig door drag & drop
  • Complete bedrijfsplanning in een overzicht
  • Zie direct welke taken al voltooid zijn
  • Direct de urenregistratie geregeld

James pro

Projectplanning

Om een project succesvol uit te voeren zijn er altijd verschillende taken die uitgevoerd moeten worden. Deze taken plan je in James PRO eenvoudig in. Handmatig of direct vanuit de offerte. De taken in de planning zijn gekoppeld aan het project, zodat je altijd weet waar je aan gaat werken. Koppel de juiste mensen aan het project en wijs taken direct aan ze toe. Heeft iedereen gelijk zijn eigen to do list!

Iedere medewerker zijn eigen planning

Met de software van James PRO heb je direct de volledige bedrijfsplanning in een overzicht. Bekijk en beheer de planning op projectniveau of per medewerker. Moet een taak of afspraak toch verplaatst worden? Dan pak je deze gewoon op en dropt hem op een andere dag. Zo schuif je eenvoudig tot er een effectieve planning is voor iedereen. De planning maak je online en bekijk je overal. Zelfs in de app.

Elke medewerker bekijkt zijn eigen planning op taakniveau. Per dag, week of twee weken, met of zonder weekend; het is aan jou! Ook fijn: taken die je af hebt kan je direct afvinken. Hierbij geef je aan hoeveel tijd je eraan besteed hebt. Heb je meteen die urenregistratie gehad. Aan het einde van de dag heb je als het goed is een mooi groen lijstje met afgevinkte taken. Dat werkt lekker motiverend!

Wil je het plannen 14 dagen gratis proberen? Dat kan! Klik op de groene button en let’s go!