Facturatie

Altijd en overal een real-time inzicht in de omzet

Voor de een het hoogtepunt van de maand, voor de ander necessary evil: de facturatie. Natuurlijk is iedereen het liefst bezig met toffe projecten uitvoeren. Maar er moet ook brood op de plank komen! Gelukkig maakt het factuurprogramma James PRO het heel eenvoudig die facturen te maken en te sturen.

Jouw persoonlijke hulp

De facturatie gefikst als een PRO

  • Maak een factuur direct vanuit de offerte
  • Check de status in een oogopslag
  • Maak templates voor terugkerende facturen
  • Facturen in je eigen huisstijl

James pro

Eenvoudige facturatie

Of je nu een factuur vanuit een offerte maakt, er een handmatig aanmaakt of het op nacalculatie doet: met de factuur software van James PRO is het zo gepiept. Binnen het project zie je direct welke producten geleverd zijn of hoeveel uren er gemaakt zijn. Bij het maken van de factuur wijs je het bedrag toe aan de juiste grootboekrekening. En moet je een credit factuur maken? Ook dat doe je met een druk op de knop. En dat allemaal in je eigen huisstijl.

Status facturen altijd inzichtelijk

Verlies nooit meer een factuur uit het oog met James PRO. Door te filteren in de projecten zie je meteen welke klaar zijn om gefactureerd te worden. Ook zie je of de factuur al verstuurd is, wat de verloopdatum is en of hij al betaald is. Door de koppeling met jouw favoriete boekhoudprogramma, is die informatie altijd realtime en up-to-date.

Maatwerk of routine?

Niet elke factuur is hetzelfde. Afhankelijk van het project of het contract zijn de facturen maatwerk of misschien wel elke maand terugkerend. Voor beide biedt James PRO jou de tools om het factureren zo eenvoudig mogelijk te maken. Factureer je precies wat eerder in de offerte stond? Dan maak je deze met een klik op de knop aan. Voor die routineklusjes maak je gewoon een template. Dan ben je met een paar klikken klaar om de factuur te verzenden.

Wil jij ook gemakkelijk factureren? Probeer James PRO 14 dagen gratis en ontdek alle voordelen!