Calculeren

Gemakkelijk én snel een calculatie maken. Na akkoord direct in te plannen in de planning van je collega’s!

Iedere klant wil een persoonlijke benadering. En dat begint al bij een offerte! Maar dat betekent niet dat er in het maken van de offerte altijd vaste stappen zitten. James PRO helpt je makkelijk offertes te bouwen, zonder ze onpersoonlijk te maken. Voor elk onderdeel in een offerte kun je een calculatie maken; of het nou om producten of uren gaat.

Voeg (eenmalig) je inkoop- en verkoopprijs toe en James PRO berekent meteen de totaalprijs inclusief marge. Wil je een korting geven of het project na calculeren? Ook dat bereken je eenvoudig binnen James PRO. Net als het berekenen van je btw trouwens.

Jouw persoonlijke calculator

Hoe helpt James jou met je calculaties?

  • Berekening en inkoopprijzen gekoppeld aan jouw producten
  • Calculatie op eigen briefpapier
  • De offerte maken, versturen en beheren vanuit één omgeving
  • Plan gecalculeerde uren in als taken in de planning.

James pro

Maak een scherpe projectcalculatie

Om een project binnen te halen heb je een goede offerte nodig. Dat begint allemaal bij het maken van een goede én vooral realistische calculatie. Je wil het project natuurlijk wel binnenhalen tegen een winstgevende prijs. Wij vertellen je hoe je ervoor zorgt dat je juist niet te laag en ook niet te hoog inzet. We leggen ook uit hoe James daarbij kan helpen.

Calculeer gemakkelijk met een template

Wil je het jezelf echt makkelijk maken? Maak dan een template van je calculatie. Zeker wanneer je terugkerende aanvragen of opdrachten krijgt, waar de berekening telkens hetzelfde is. Dit scheelt jou een hoop tijd en zorgt dat de klant de offerte snel binnen heeft.

Proberen om een calculatie te maken?

Je kunt James PRO 14 dagen gratis uitproberen! Naast de voordelen van het calculatiesysteem, kun je ook alle andere features uitproberen. Je kunt volledige projecten beheren in onze bedrijfssoftware; van planning tot facturatie! Wil je direct een demo, waarin we je door middel van teamviewer de hele software laten zien? Geen probleem, onze support plant graag een afspraak met je in.

Wil jij ook ervaren hoe het is om een PRO in calculeren te zijn? Probeer James 14 dagen gratis!