Vacature: Sales/support medewerker (24 – 30 uur)

Support

Word jij blij van klantcontact en oplossen van problemen? Dan ben jij misschien de oplossingsgerichte sales- en supportmedewerker die wij zoeken! Benieuwd wat je gaat doen? Lees snel verder!

Natuurlijk heb je veel contact met uiteenlopende klanten. Je zorgt voor een passende klantoplossing en daarmee voor een tevreden klant. Gaat het om een complex vraagstuk? Dan stuur je hem door naar de 2e lijns support. Dankzij jou krijgt elke klant binnen 24 uur antwoord op zijn vraag. Jij bent pas tevreden als de klant dit ook is!

Sales

Via de website kan de klant een gratis demo van James PRO downloaden. Jij benadert deze bedrijven en kijkt samen met de klant hoe hij James PRO het best kan inzetten in zijn bedrijf. Nieuwe klanten werf je aan de hand van leads die je zelf verzamelt en door het organiseren van events. Je stuurt potentiële klanten informatie op en zorgt ervoor dat je het klantcontact onderhoudt. Zodra de klant een demo heeft afgenomen, volg je deze klant op en plan je eventueel een afspraak met ze in.

Een dag met James

Als je ’s ochtend binnenkomt, word je vriendelijk begroet door onze kantoorhond terwijl je een baristawaardige cappuccino drinkt. Het eerste wat je doet, is checken of er supportvragen binnen zijn gekomen. Deze beantwoord en archiveer je. Tussendoor gaat de telefoon. Dit zijn klanten met vragen over James PRO of potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in. Daarna pak je de sales op. Je checkt of er nieuwe demo’s zijn gedownload en benadert deze bedrijven. Je overlegt met je marketingcollega welke stappen er moeten worden gemaakt om meer nieuwe leads te genereren, die je aan de hand daarvan weer kunt opvolgen.

Kortom, ben/heb jij:

 • Oplossingsgericht
 • Klantgericht
 • Structureel
 • Communicatief sterk
 • Commercieel ingesteld
 • ICT kennis
 • Kennis van reclamebranche (dit is een pré)

Ons DNA

Onze mensen beschikken over hetzelfde DNA. Dit betekent hard willen werken, maar ook plezier hebben met collega’s. Denk daarbij aan vele woordgrappen, een potje darten of wandelen in de pauze, onze vrijdagmiddagborrel op donderdag en vergeet het jaarlijkse (legendarische) teamuitje niet. Fluitend naar je werk, maar vooral fluitend weer naar huis. Er wordt trouwens overdag tijdens het werken ook veel gefloten.

Wij bieden:

 • Een combi-functie voor 24 – 30 uur per week
 • Salaris op full-time basis € 3.300
 • Inspirerende werkomgeving
 • Dagelijks een lekkere lunch

Over James

Mijn naam is James. James PRO.

James PRO is dé alles-in-een-bedrijfssoftware voor de sign- en reclamebranche. Het is de vervanging voor losse mapjes met opdrachten, offertes in Excel en het planbord aan de muur. Een eenvoudige, gebruiksvriendelijke projectmanagementtool waar calculatie, planning, facturatie en integratie samenkomen.

Ben jij 24 tot 30 uur per week beschikbaar (verdeeld over 4 dagen) en lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Mail dan je CV en motivatie naar richard@todd.nl. Aanvaarding voor 1 december.

Deel dit bericht: