NIEUW! Leverancierspagina. Klik hier voor meer informatie

Update: koppeling met jouw favoriete leveranciers

We zijn druk bezig om jouw favoriete leveranciers te koppelen met de calculatie van James PRO. Zo wordt het nóg gemakkelijker je calculatie in elkaar te zetten. Op dit moment zoek je naar een prijs op de website van de leverancier. Vaak moet je dan alle specificaties al doorgeven om tot een goede prijs te komen. Vervolgens kopieer je die prijs met een kleine beschrijving in de calculatie in James PRO. Je kunt alle specificaties kopiëren, maar daar wordt het vaak niet overzichtelijker van. Daar hebben we een oplossing voor gevonden!

Hoe werkt de koppeling?

We hebben al een situatieschets gemaakt van hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. In de volgende afbeeldingen moet het principe duidelijk worden. Maar als je vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de support!

Hier zie je een calculatie. Er zijn een aantal dingen handmatig ingevoerd, maar je ziet ook een item van de leverancier staan. Deze is er vanuit de webshop erin gezet. Wanneer je vanuit de calculatie het product nog eens wil bekijken of aanpassen, klik je op de naam van de leverancier. Je ziet nu het geselecteerde product incl. specificaties. Dit ziet eruit zoals onderstaande.

Je kunt gemakkelijk vanuit de webshop van de leverancier het product toevoegen in je calculatie binnen James PRO. Op de website zal een speciale button komen voor James PRO. Dat zal eruit komen te zien zoals onderstaande afbeelding.

Welke leveranciers krijgen deze functie?

Wanneer kun je dit gebruiken?

Technisch moeten we alles nog in orde maken. Er moet uiteraard nog getest worden. Het testen wordt gedaan door de James PRO nerds; een groep met James gebruikers die al lange tijd met de software werken. Zij zijn de testgroep waar we nieuwe dingen mee testen en uitproberen. Naar verwachting zal deze update vanaf medio Q1 2020 worden doorgevoerd. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte!

Deel dit bericht: