SI`BON kennisevent 2019

Graag nodig ik je uit voor het SI’BON kennisevent op donderdag 10 oktober van 16:00-19:00 uur in de Reclamestal (Hogeweg 229B te Amersfoort). Deze avond staat in het teken van het laten groeien van jouw bedrijf. Er zijn een aantal gastsprekers uitgenodigd die zich hier in hun carrière mee bezig houden. Als het goed is heb jij om 19:00 zoveel kennis opgedaan, dat je wel een borrel kan gebruiken! Uiteraard zorg ik daar ook voor, samen met een lekker stukje vlees van de barbecue.

Wil jij je bedrijf ook laten groeien en sparren met andere ondernemers? Meld je aan via onderstaande button en kom op 10 oktober naar de Reclamestal. 

Agenda

16:20 uur               Kees Antens
16:50 uur               Albrecht Klaas
17:10 uur               Pauze
17:30 uur               Woordvoerder SI’BON
18:00 uur               Marcel Vermeulen
18:30 uur               James 2.0
19:00 uur               BBQ & Borrel

Sprekers

Kees Antens – Business Coach

Kees heeft financiële expertise en strategische kennis. Hij is een betrokken en energieke sparringspartner voor iedere ondernemer. Hij stimuleert het groeiproces, maar heeft tegelijkertijd ook oog voor de emotionele kant van ondernemen.

Albrecht Klaas – Eigenaar Qompaan

Albrecht is een bevlogen trainer, die telkens met veel passie wil meehelpen om het beste uit mensen en teams te halen. Hij gebruikt zijn ervaring vanuit de retail en het mkb om mensen uit hun comfortzone te halen en in beweging te brengen.

Marcel Vermeulen – Eigenaar Vermeulen & Vermeulen reclame en wrapmyride.nl

Marcel is met zijn bedrijven gespecialiseerd in unieke carwraps. Tijdens deze avond komt Marcel vertellen over hoe James zijn bedrijven heeft geholpen. 

Deel dit bericht: