Relaesenotes

Uitbreiding planningsweergave

Er zijn twee opties toegevoegd in de planningsweergave:

  • Meer tekst: met deze optie worden alle teksten in een taak (omschrijving van het project, naam van de relatie, omschrijving van de taak) volledig getoond
  • Team: de planning van alle teamleden die geactiveerd zijn in de weergave (via de drie puntjes bovenaan in de linker kolom) worden getoond. Taken kunnen eveneens van teamlid naar teamlid worden versleept.

Volgorde items in planningweergave

In de planningweergave (zonder tijden) kan de volgorde van de items worden aangepast. Op die manier is een eigen volgorde aan te brengen in de taken die moeten worden gedaan. In de weergave ‘Laat tijden zien’ is die mogelijkheid er niet, omdat daar uiteraard de tijden leidend zijn voor de volgorde.

Afspraken

Bij een relatie kunnen ‘Afspraken’ worden gemaakt; een afspraak is een light-variant van een project. Er kan een taak worden aangemaakt op een bepaalde tijd, er kan een briefing worden ingevuld en er kunnen opmerkingen worden geplaatst.

Twee nieuwe iconen

Verder zijn in de taak, zowel in de planning als op het dashboard, twee icoontjes toegevoegd:

  • Terugkerende taak. In de taak kan het terugkeerpatroon worden aangegeven; als er een terugkeerpatroon is, wordt het icoontje toegevoegd aan de taak.
  • Prioriteitsvlag. In de taak kan worden aangegeven of er sprake is van prioriteit. Als het vinkje is gezet, wordt het icoontje toegevoegd aan de taak.

En verder…

  • In de editor van de briefing kan tekst worden opgemaakt: vet, cursief, onderstreept enzovoorts. Verder kunnen er bullets of een to-do-lijst gebruikt worden en kan er een link worden ingevoegd.
  • Er is informatie toegevoegd bij de taak waarmee inzichtelijk is wie wanneer de taak aangemaakt heeft. Deze informatie zit in de taakregel onder de drie puntjes.

Deel dit bericht: