James PRO verbindt thuiswerkers!

We werken massaal thuis! Niet iedere organisatie is ingericht op thuiswerken of werken op afstand. Werk jij op projectbasis en ben je nu nog veel op papier en in verschillende software aan het werken? James PRO gaat het de thuiswerkers een stuk gemakkelijker maken. Alles op één plek en alles overzichtelijk per relatie of project!

Nou kunnen wijzelf gaan vertellen wat James voor jou kan betekenen, maar we gaan onze gebruikers aan het woord laten. Want wie kan er nou beter vertellen wat James voor jouw bedrijf kan betekenen dan de gebruikers zelf? Juist nu, in deze roerige tijden, merken zij wat de toegevoegde waarde van James PRO is.

Reviews James PRO

Björn Bakker – SignTastic

Wij zijn James vanaf december 2019 gaan gebruiken. De enige spijt die ik heb, is dat ik de beslissing niet eerder genomen heb. Niet om nu een James-promo praatje te houden, maar ook wij kunnen hierdoor vanuit huis het hele bedrijf draaiende houden! Uiteraard zijn er fysieke werkzaamheden die op de zaak plaatsvinden, maar met James loopt alles toch wel door.

Stan Cornelissen – Cornelissen Reclame

Sinds vorige maand (februari 2020) hebben wij James PRO in gebruik. Ik ben James oprecht dankbaar dat er een beheersysteem ontwikkeld is wat niet alleen mij, maar een tal van ondernemers door deze tijd heen kan loodsen. Het is nu het moment om de juiste beslissingen te maken:

  • DTP en vormgeving werken vanuit huis.
  • De administratie werkt vanuit huis.
  • Ik als eigenaar, met het meeste contact, werk ook thuis!
  • Mijn plakker, die ook de productie draait, is wel op de zaak om de fysieke werkzaamheden te verrichten.

Ik kreeg vandaag een bericht van één van mijn grotere klanten. Hij zei: ‘’Het is net of iedereen op de zaak zit, alles wordt snel en adequaat opgepakt.’’

Sander van der Pol – Van der Pol Reclame

Ik ben al sinds 2014 gebruiker van James PRO. Het brengt rust binnen het bedrijf. James in combinatie met e-mail in de cloud en teamviewer op de iMacs zorgt ervoor dat we goed kunnen thuiswerken. Ondanks dat je niet samen bent op locatie, ben je toch digitaal samen!

Probeer 14 dagen gratis!

Heb jij ook veel thuiswerkers? Jullie kunnen zelf ook de voordelen van James PRO ervaren. Meld je nu aan en ontvang 14 dagen gratis James PRO. Heb je vragen tijdens deze gratis trial? Dan kun altijd met Tiko bellen van de afdeling Support.

Benieuwd en wil je James uitproberen? Probeer James gratis voor 14 dagen!

Deel dit bericht: