James PRO 2.0 in 7 stappen

Zoals ik eerder al vertelde, gaat James het komende jaar veranderen. Het gebruik blijft zoals je gewend bent, maar het wordt nóg gemakkelijker. Ik ga steeds meer met jou en je bedrijf meedenken.

v.l.n.r. Peter Mol, Richard Todd, Patricia van Basten, Erik Vreekamp

Mijn grondleggers Richard en Peter hebben het team uitgebreid. Het was tijd om James een boost en een nieuw jasje te geven. Er is geïnvesteerd in mensen die gedreven zijn om James tot een groter succes te brengen!

Allereerst Erik Vreekamp. Hij is zijn carrière begonnen in de accountancy. In 2007 is hij mede-ondernemer geworden van Infine Software (een software voor de accountancybranche). Dit heeft hij met een team uitgebouwd en is in 2015 verkocht aan een branchegenoot. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en gaat hij aan de slag als productmanager van James PRO, hij zal het team aansturen wat bezig is met de ontwikkeling van de software! Wat hij zegt over James PRO: ‘Een mooie oplossing met veel potentie en een goed team!’

Naast Erik is ook Patricia van Basten erbij gekomen. Zij heeft al een aantal jaren ervaring in de signbranche en heeft ook met James PRO gewerkt. Heb je een vraag of wil je iets weten over het gebruik van de software? Dan kan je vanaf nu bij haar terecht. Patricia gaat de Sales & Support beheren. Er gaat een heleboel veranderen het komende jaar, daarom vind ik het belangrijk dat jij met al je vragen bij Patricia terecht kunt. Contact opnemen doe je door te klikken op de supportbutton links onder in de software!

Oké, even terug naar de ontwikkeling van James PRO. Wat gaat er dan allemaal gebeuren? We hebben een lijstje gemaakt van alle 7 stappen die onder handen worden genomen.

  1. Dashboard
  2. Planningsmodule / agenda
  3. Projectpagina
  4. Calculeren
  5. Koppelingen met leveranciers
  6. Gebruiksvriendelijkheid
  7. API’s met andere systemen

Zoals je ziet gaan we elk onderdeel in James aanpassen. Ik kan je alvast een kleine preview geven. Zo wordt het dashboard overzichtelijker en kan je ook je financiën direct zien en bijhouden. Ook zal er een tijdlijn komen in de planning. Zo kun jij je dag tot op de minuut inplannen! Ik krijg ook een nieuw jasje, dit gaat mij nog overzichtelijker maken. Hieronder een kleine preview

Dat was het voor nu!

Deel dit bericht: