Sneller werken met James PRO

We horen je denken; natuurlijk zeggen jullie dat je sneller werkt met James PRO. Maar echt, in dit artikel gaan we je er van overtuigen dat je sneller kan werken met James PRO. Met deze software heb je alles wat je nodig hebt voor het succesvol afronden een project, in één programma. Hieronder belichten we alle functies binnen James PRO.

Relatiebeheer

Voor iedere klant kun je een relatiepagina aanmaken binnen onze software. Op deze pagina kun je de contactgegevens opslaan. Naast deze gegevens kun je ook alle offertes, facturen en afspraken opslaan op de relatiepagina. De facturen en offertes kunnen in James PRO gemaakt worden, maar daar komen we straks nog even op terug. Heb je bestanden ontvangen van de relatie of een belangrijke notitie opslaan? Dit kun je ook allemaal doen op de relatiepagina. Zo houd je alle informatie op een overzichtelijke plek.

Project- & taakbeheer

Onder elke relatie kunnen projecten worden aangemaakt. In dit project kun je de gehele briefing kwijt. Daarnaast kun je, op dezelfde pagina, de taken inplannen bij verschillende mensen. In dit overzicht zie je precies hoelang je met een project bezig bent en of een taak al is afgerond. Verder kun je in dit overzicht ook zien wat de status is van het project en zie je of er offertes en facturen aanwezig zijn en wat de status daarvan is. Alle onderdelen van het project komen samen op de projectpagina.

Offertes & calculatie

In een project maak je gemakkelijk een offerte. Koppel je berekeningen en inkoopprijzen aan een database en de offerte is in een handomdraai gemaakt. Omdat je de offerte in James PRO maakt, kun je er heel snel ook een factuur van maken. Dit kan in één klik als er niets hoeft te worden aangepast.

Planning

Iedere gebruiker van James PRO heeft zijn eigen overzichtelijke planning. Zo weet iedereen precies wat hij die dag moet doen, hoeveel uur hij aan een taak kan besteden en of hij belangrijke afspraken heeft. Taak of afspraak afgerond? Dan kan de gebruiker zijn taak afvinken en aangeven hoelang hij er mee bezig is geweest. Dan heb je per project gelijk een overzichtelijke urenregistratie. En zie je gelijk of je binnen de uren van een offerte blijft.

Afsluiten & facturatie

Project afgerond? Dan kun je het project gaan afsluiten. Ook dit doe je gemakkelijk in James PRO. Je checkt alle uren en kijkt wat er gefactureerd kan worden. Klopt het met de offerte, dan kan je de offerte omzetten naar een factuur in een klik.

Boekhouding

Boekhouden is nog altijd een vak apart, maar je kunt James PRO wel koppelen met je boekhoudprogramma. Met een paar klikken heb je de factuur van James PRO naar je boekhoudprogramma geëxporteerd.

Veel gegevens worden met deze koppeling automatisch in het boekhoudprogramma gezet. Je hoeft dus niet alle relatiegegevens en factuurgegevens over te typen.

Hoe je James PRO aan je boekhoudprogramma komt lees je hier!

En, hebben we je kunnen overtuigen van het sneller werken met James PRO? Of heb je nog zo je twijfels? Je kunt James PRO 14 dagen gratis uittesten!

Deel dit bericht: