Calculatie

Professionele offertes in jouw huisstijl

Maak eenvoudig calculaties van ieder project. Altijd de goede prijs en marge door de koppeling aan een database met jouw producten. Met of zonder staffel.

"Waar planning en calculatie samenkomen"

- Richard Todd, eigenaar James PRO

4.1 Calculatie

Maak winnende offertes met James

  • Berekening en inkoopprijzen gekoppeld aan jouw producten
  • Calculaties op je eigen briefpapier
  • Maken, versturen en beheren vanuit één omgeving
  • Plan gecalculeerde uren in als taken

Maatwerk eenvoudig gemaakt

Elke klant wil natuurlijk een persoonlijke benadering. En dat begint al bij een offerte! Maar dat betekent niet dat er in het maken van een offerte altijd vaste stappen zitten. James PRO helpt je offertes makkelijk te bouwen, zonder ze onpersoonlijk te maken. Voor elk onderdeel in een offerte kan je een calculatie maken. Of het nou om producten of uren gaat. Voeg (eenmalig) je inkoop- en verkoopprijs toe en James PRO berekent meteen de totaalprijs inclusief marge. Wil je een korting geven of het project nacalculeren? Ook dat bereken je eenvoudig binnen James PRO. Net als het berekenen van je btw trouwens.

Maak er een template van

Wil je het jezelf echt makkelijk maken? Maak dan een template van je offerte. Zeker wanneer je terugkerende aanvragen of opdrachten krijgt, waar de calculatie telkens hetzelfde is. Dit scheelt jou een hoop tijd en zorgt dat de klant de offerte snel binnen heeft.