Signed By Kroes: “Met James PRO breng ik rust en structuur aan binnen mijn bedrijf”

Hoe bedrijfssoftware de processen binnen Signed By Kroes soepel laat verlopen

Wat altijd een droom was, werd uiteindelijk voor Peter Kroes werkelijkheid: zijn eigen signbedrijf. Van carwrappen tot gevelreclame, hij pakt het allemaal op met Signed By Kroes. Gemakkelijk offertes maken, een geoliede planning en inzicht in de klanten. Het waren belangrijke factoren voor Peter waarover hij in control wil zijn met bedrijfssoftware.

Om rust en orde binnen het bedrijf te bewaren was hij op zoek naar bedrijfssoftware dat hem kan helpen en ondersteunen. “Ik heb voordat ik mijn eigen bedrijf begon in verschillende bedrijven gewerkt. Hier maakten we o.a. gebruik van James PRO. Daar was ik altijd heel tevreden over, dus voor mij was het een logische stap om zelf ook hiermee aan de slag te gaan.”

Soepele processen

“Ik ben al 20 jaar actief in de signbusiness en altijd kriebelde het wel om zelf ook aan de slag te gaan. Maar wat je ook vaak ziet, is dat een eigen onderneming ook betekent dat je veel in je vrije tijd aan de slag gaat. Dat wil ik zoveel mogelijk voorkomen en daarom is het voor mij zo belangrijk dat de processen zo soepel mogelijk verlopen. Daar komt James dus om de hoek kijken, want ik ben als persoon wel chaotisch. Daarom heb ik een programma nodig dat mij hierin ondersteunt en op den duur verdien je de investering in software weer terug.”

Altijd alles bij de hand

Letterlijk en figuurlijk. “Ik heb zelf alle informatie in James gezet en ben overal zelf bij, dus de meeste informatie zit in mijn hoofd. Toch is belangrijk en fijn dat al deze informatie ook centraal op één plek te vinden is. Dus als ik op locatie ben bij een klant, kan ik op mijn mobiel de informatie tevoorschijn halen en inzetten waar nodig.”

Tip: investeer in softwaretraining

“Wat ik nieuwe gebruikers van James echt zou aanraden, is het volgen van de trainingsdag. Daar leer je de handige tips en tricks om met de bedrijfssoftware aan de gang te gaan. Je kunt zoveel meer uit de software halen dan je denkt. Daarnaast is het belangrijk om in het begin genoeg tijd te boeken om de software in te richten. Zo voorkom je dat je in de toekomst informatie mist. Plus, wanneer je dit gelijk goed doet, heb je er uiteindelijk profijt van. Want straks staat het en als je dan een nieuwe klant hebt, is het toevoegen en klaar.”

Zelf de bedrijfssoftware uitproberen?

Loop jij ook vast in je planning, wil je met gemak offertes en calculaties opstellen of ben je benieuwd hoe James werkt? Start dan gratis met de proefperiode van James. Je kunt dan zelf uitproberen of de bedrijfssoftware jou kan helpen. Toch nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via sales@jamespro.nl of 033 257 0201.

Deel dit bericht: