Ready, set, go met James PRO!

Je kunt ervoor kiezen om het James account zelf in te richten en zelf te ontdekken waar je alles kunt vinden. Natuurlijk kan dit ook sneller en efficiënter! Wij kunnen je helpen bij de implementatie van James PRO. Veel van onze klanten hebben hier ook voor gekozen.

We hebben verschillende opties voor je.

1.      Ready, set, go!

James biedt hulp op afstand. Wanneer je voor deze optie kiest sturen wij je een lijst met zaken die je bij ons aan moet leveren om goed van start te kunnen. Wanneer dit aangeleverd is  gaan wij alles in jouw James account implementeren. Uiteindelijk kom jij dan terecht in een goed gevuld James PRO account!

Hulp bij:

  • Het importeren van je relaties
  • Je eigen briefpapier toevoegen
  • Gebruikers aanmaken
  • Implementeren van jouw data
  • Aanmaken en invoegen van standaard sign-sjablonen
  • Het mogelijk maken van het exporteren naar jouw boekhoudprogramma

Dit kost je eenmalig € 365 excl. btw


2.      Training op locatie

Wil jij dat jouw hele team goed kan werken met James PRO? Dan zou de training op locatie een goede oplossing zijn. Voordat de training gaat plaatsvinden hebben wij jouw account al helemaal ingericht, dan kunnen we tijdens de training direct aan de slag.

De training duurt een dagdeel. Daarin leggen we uit hoe James PRO werkt, hoe je de software het beste kunt gebruiken en er is genoeg ruimte voor vragen vanuit jullie kant.

Dit kost per training € 495 excl. btw en reiskosten


3.      James PRO op maat

Zijn de eerste twee pakketten niet wat jij nodig hebt? Wil je meer of heb je voor een specifiek onderdeel hulp nodig (bijvoorbeeld met het koppelen van bepaalde software)? Dat is ook geen probleem, we helpen je graag!

Dit kost € 110 excl. btw per uur. Dit berekenen we op nacalculatie.

Deel dit bericht: