Ready, set, go met James PRO!

Je kunt ervoor kiezen om het James account zelf in te richten en zelf te ontdekken waar je alles kunt vinden. Natuurlijk kan dit ook sneller en efficiënter! Wij kunnen je helpen bij de implementatie van James PRO. Veel van onze klanten hebben hier ook voor gekozen.

We hebben verschillende opties voor je.


1.      Ready, set, go!

James biedt hulp op afstand. Als je voor deze optie kiest, sturen wij je een lijst met zaken die je bij ons aan moet leveren om goed van start te kunnen. Wanneer dit aangeleverd is, implementeren we alles in jouw James account. Uiteindelijk kom je dan terecht in een goed gevuld James PRO account!

Hulp bij:

  • Het importeren van je relaties
  • Je eigen briefpapier toevoegen
  • Gebruikers aanmaken
  • Implementeren van jouw data
  • Aanmaken en invoegen van standaard signsjablonen
  • Het mogelijk maken van het exporteren naar jouw boekhoudprogramma

Dit kost je eenmalig € 495 excl. btw2.      Training op locatie

Wil je dat jouw hele team goed kan werken met James PRO? Dan is de training op locatie mogelijk een goed idee! Voordat de training plaatsvindt hebben we jouw account al helemaal ingericht. Zo kunnen we tijdens de training meteen aan de slag. Wel zo handig!

De training duurt een dagdeel. Daarin leggen we uit hoe James PRO werkt, hoe je de software het beste kunt gebruiken en er is genoeg ruimte voor vragen vanuit jullie kant.

Dit kost per training incl. implementatie € 1.495 excl. btw (excl. reiskosten)


Meer weten over James PRO en de mogelijkheden van deze software? Klik dan hier. Al overtuigd? Probeer James PRO dan 14 dagen gratis.

Deel dit bericht: