Ready, set, go met James PRO!

Je kunt ervoor kiezen om het James account zelf in te richten en zelf te ontdekken waar je alles kunt vinden. Natuurlijk kan dit ook sneller en efficiënter! Wij kunnen je helpen bij de implementatie van James PRO. Veel van onze klanten hebben hier ook voor gekozen.

We hebben verschillende opties voor je.

1. Onboarding

James biedt hulp op afstand. Als je voor deze optie kiest, sturen wij je een lijst met zaken die je bij ons aan moet leveren om goed van start te kunnen. Wanneer dit aangeleverd is, implementeren we de basis in jouw James PRO account.

Dit kost je eenmalig € 295 excl. btw

2. Implementatie & Migratie

Naast de onboarding zullen wij nu ook zorg dragen dat wij, waar mogelijk, alle data vanuit bijvoorbeeld de boekhouding over nemen naar James PRO. Daarnaast lopen we alle instellingen na zodat we deze perfect op jullie wensen afstemmen. Zo ga je meteen van start met een gevulde omgeving!

Dit kost per training incl. implementatie € 595 excl. btw

3. Implementatie compleet + Training op locatie

Wil je dat jouw hele team goed kan werken met James PRO? Dan is de training op locatie mogelijk een goed idee! Voordat de training plaatsvindt hebben we jouw account al helemaal ingericht. Zo kunnen we tijdens de training meteen aan de slag. Wel zo handig!

De training duurt een dagdeel. Daarin leggen we uit hoe James PRO werkt, hoe je de software het beste kunt gebruiken en er is genoeg ruimte voor vragen vanuit jullie kant.

Dit kost per training incl. implementatie € 1.695 excl. btw (excl. reiskosten)


Meer weten over James PRO en de mogelijkheden van deze software? Klik dan hier. Al overtuigd? Probeer James PRO dan 14 dagen gratis.

Deel dit bericht: